Vores team

Som medarbejder vil du trives i Confirm, hvis du kan lide at tingene gøres på en ordentlig, ærlig, uformel og direkte måde – selvfølgelig med respekt for kunder og kollegaer.

I Confirm forsøger vi at efterleve et enkelt ’no-nonsens’ princip: Der er ingen bureaukrati, ingen politiske dagsordener og der er altid direkte adgang til beslutningstager.

Vi er en virksomhed, hvor alle har stor betydning for resultaterne. Vi sætter ambitiøse mål for os selv, hinanden og de opgaver, vi løser for vores kunder.

Lasse Bagge Peuliche

”Confirm er virkelig et dejligt sted at være. Her er masser af positivitet og glæde blandt kollegaerne, meget frie rammer, udfordrende arbejdsopgaver og værdier der lige gør os alle 10 % mere glade hver dag”.

Lasse har arbejdet hos os siden juni 2017. Lasse er en del af vores automationsteam og synes selv, at han er mega sjov. Hvis du er trist, så bare spørg efter ”Man bli’r glad sangen” – den kan han uden ad.

Leif Aabo

"Jeg har fået en helt fantastisk start hos Confirm, som bl.a. skyldes de helt fantastiske kollegaer jeg har, en flok unge mennesker, som gør det en ære at være præsident for i firmaet – altså alderspræsident".

Leif har arbejdet hos os siden juli 2018. Leif er en del af vores automationsteam og er en rigtig ordkløver, og elsker at lege med sproget. Fx Leif live Leif’s life, which life should Leif else live? … Who is Else?

Jakob Sørensen

"Det er skønt at være et sted, hvor man hele tiden udvikler sig personligt/fagligt, og på samme tid kan være med til at løfte niveauet hos kunderne. Alt sammen på et sted hvor der er plads til et grin i en ellers travl hverdag".

Jakob har arbejdet hos os siden August 2018. Han er en del af vores valideringsteam og elsker at bungy jumpe og springe i faldskærm fra fly, men tør til gengæld ikke hoppe fra 5 metervippen i svømmehallen.

Jesper Birkedal Strands

"Det bedste ved Confirm er vores chef - han er rigtig sød. Og så lever og ånder han for, at vi alle trives og udvikler os - både fagligt og personligt ;-)".

Jesper er chef og manden bag Confirm, som han startede op i 2007. Jesper har en forkærlighed for smarte tasker og printere, og så har han kun fået én fartbøde på 4 år.

Katrine Vestervang Rivière

"Det er rart at være på en arbejdsplads, hvor det kan mærkes, at hver enkel medarbejder har en betydning for firmaet, og der bliver lyttet til ens behov og ønsker".

Katrine har arbejdet hos os siden april 2015 og er en del af vores valideringsteam og har altid været bange for ild. Så bange at hun gik igennem alle laboratoriekurser på DTU uden selv at tænde sin bunsenbrænder på noget tidspunkt!

Dan Brammer

"Confirm er det bedste sted at være ansat. Du bliver som ansat taget seriøst fra første dag - og aldrig ladt alene hos kunden. I den grad du selv ønsker, bliver du udfordret - det er kun et spørgsmål om at ytre sine behov".

Dan har arbejdet hos os siden 2007. Dan er en del af vores virksomhed i USA, og har en fobi for våd beton – det løber ind/ud alle steder. Dan har derudover en passion for motorer med konstant omdrejningstal.

Bettina Flink Bentzen

"Det bedste ved mit job er, at hverdagen aldrig er kedelig. To dage er ikke ens, så jeg ved aldrig, hvad der venter mig".

Bettina har arbejdet hos os siden august 2018. Bettina er en del af vores administrative team og i sin fritid elsker hun at suse af sted på motorcykel, og det går endnu hurtigere, hvis hun skal til sønderjysk kagebord.

Casper Frilund Lundquist

"Hos Confirm har jeg nogle rigtig imødekommende og positive kolleger. Jesper prioriterer vores velvære meget højt, og vi kan regne med både ham og hinanden, når vi har behov for hjælp. Jeg har frihed og ansvar og kan tale åbent og ærligt med både ledere og kolleger".

Casper har arbejdet hos os siden august 2016 og er en del af vores automationsteam. Casper har punkteret højre lunge to gange indenfor et halvt år, hvilket resulterede i 15 dage i en hospitalsseng!

Jeppe Lunde Schmidt

”Man kan mærke at folk har lyst til at komme på arbejde i Confirm. Det er fedt at kunne være en del af et team, som kan lide at være sammen, og hvor der er en munter omgangstone.”

Jeppe har arbejdet hos os siden marts 2019 og er en del af vores valideringsteam. Han går altid med hat, og så har han en udstoppet bæver.

Michael Schlosser Howarth

”Jeg valgte Confirm, da det er et sted med plads til ærlighed og humor, og fordi man ikke bliver oversolgt som ekspert, før man føler sig som det”

Michael har arbejdet hos os siden september 2019 og er en del af vores automationsteam. Michael har en fantastisk hukommelse til random paratviden og ligegyldige ting men kan glemme, hvor han har lagt sin mobil 15 gange om dagen.

Jesper Bay Esbensen

“Der er mange positive superlativer at knytte til Confirm. Som ny på holdet bemærker man straks, at kerneværdierne efterleves og ikke blot er ord ... ”

Jesper har arbejdet hos os siden 1. juni 2020 som CFO og er rigtig glad for at sejle. Talentet har dog slet ikke kunne følge lysten. Jesper har f.eks. præsteret at træde fra chefens Wayfarer-jolle direkte ud i Øresund.

Mette Elverdam

”Jeg er meget glad for at være en del af Confirm A/S, som er en spændende virksomhed med fart på, hvor ingen dage er ens og medarbejdernes trivsel er i højsædet”

Mette har arbejdet hos os siden juni 2020 og er en del af vores valideringsteam. Mette er ung uden på og gammel inden i, da hun elsker at sylte, bage og lave håndarbejde.

Camilla Hald Nielsen

”Confirm er en virksomhed, hvor man føler sig hjemme lige så snart man træder ind af døren. Det er dejligt at være en del af en virksomhed, som både prioriterer medarbejdernes trivsel og udvikling.”

Camilla har arbejdet hos os siden oktober 2020 og er en del af vores valideringsteam. Camilla har mange talenter, men hun har endnu ikke mestret kunsten at kunne fløjte.

Sival Ekner Bobek

“Et godt arbejdsmiljø giver gode resultater! Hos Confirm A/S er arbejdsmiljøet i højsæde, vi snakker, diskuterer og hjælper hinanden på kryds af forskellige projekter. Confirm A/S er en professionel arbejdsplads med plads til det personlige”.

Sival har arbejdet hos os siden november 2020. Sival er en del af vores automationsteam og han har flere fritidshobbyer, end der er dage på ugen.

Jonathan Løwert

”Hos Confirm stræber vi altid efter at have det sjovt, samtidigt med at vi er gode til at lade os fagligt udfordre. Der er altid opbakning at hente, når der er brug for det. Confirm er det klart bedste sted jeg har arbejdet, muligvis fordi det er det eneste”

Jonathan har arbejdet hos os siden marts 2009 og er en del af vores automationsteam. Jonathan kan fixe alt i Excel, selv resultat på interne konkurrencer. Excel har dog ikke hjulpet ham nok til at kunne vinde i bordfodbold – endnu.

Loke Rantzau Olsen

“Confirm har givet mig mulighed for at prøve nye spændende udfordringer og at stå på egne ben, men på samme tid står de klar til at gribe en, hvis man skulle snuble lidt på vejen”

Loke har arbejdet hos os siden december 2020 og er en del af vores automationsteam. Loke er en meget aktiv person og har mestret et max bænkpres på 110 kg.

Mads Ulric Jensen

"Det tog ikke langt tid før jeg følte mig hjemme i Confirm. Og størrelsen til trods virker det som om alle spørgsmål - ved fælles hjælp - kan besvares”.

Mads har arbejdet hos os siden april 2021 og er en del af vores valideringsteam. Mads har gennem det sidste halve århundrede spillet badminton og er vild med at udfolde sine kulinariske evner i køkkenet.

Trine Jepsen

”Jeg har valgt Confirm - fordi de vil det enkelte menneske, de vil mig! Man er ikke bare endnu en medarbejder.”

Trine har arbejdet hos os siden juni 2021 og er en del af vores valideringsteam. Hun elsker at stå på ski om vinter, at stå på SUP om sommeren og at le hele året.

Laura Æbelø

”Den positive atmosfære er ikke til at tage fejl af, når man træder ind hos Confirm. Alle er hjælpsomme, inkluderende og ambitiøse på hinandens vegne, hvilket giver et unikt fællesskab blandt kollegaerne.”

Laura har arbejdet hos os siden august 2021 og er en del af vores valideringsteam. Hun kan lide at blive udfordret på sin faglighed foruden sit konkurrencegen, som især kommer til udtryk i bordfodbold på kontoret.