Undervisning

Kurser i DCS systemer

I Confirm har vi den filosofi, at vi skal være de bedste til det vi arbejder med, men det gør ikke, at vi vil holde vores viden for os selv – tværtimod. Vi vi meget gerne give vores viden om vores kerneområder videre og har derfor valgt at udbyde kurser i vores kerneområder.

I Confirm har vi valgt at fokusere på Distribuerede Control Systemer fra ABB, Emerson og Siemens, og vores kurser er tilrettelagt, så de fungerer som supplement til systemproducenternes egne kurser.

Kurser indenfor GMP og GAMP

Vores GMP/GAMP-kurser er rettet mod den praktiske anvendelse af normer, standarder og guidelines indenfor Pharmaceutiske automationsprojekter.

Læs mere om vores standard GAMP kursus her

SattLine kurser

SattLine programmeringskursus er et tæt pakket 5-dages kursus, hvor du får en forståelse for opbygning og principper i SattLine systemet. Efter kurset kan du foretage mindre programmeringsopgaver på egen hånd og analysere og ændre i avancerede SattLine applikationer.

Læs mere om vores standard SattLine kursus her

Kurser indenfor Validering, Kvalificering og Risikostyring

Vi underviser i gældende standarder og trends indenfor kvalificering og termisk validering. Vi underviser også i principper og metoder til optimal risikostyring.

På vores kurser kan du også styrke dine kompetencer indenfor anvendt måleudstyr og virkemåde.

Læs mere om vores kurser inden for Validering, Kvalificering og Risikostyring her

Tilpassede kurser

Vi kan tilpasse undervisning til ethvert behov, og har afholdt specialtilpassede kurser i mange forskellige emner, med varighed lige fra 1-times ‘turbo-intro’ over 1/2 dages brush-up seminarer til en hel uge med projektdedikeret undervisning.

Hvis du ønsker at høre mere om vores kurser eller drøfte muligheden for et virksomhedstilpasset kursus, er du naturligvis meget velkommen til at sende en mail kursus@confirm.dk eller ringe 7070 7686.

"God og kompetent underviser, som viste at der også lå praktisk erfaring bag ved. Dét var med til at gøre kurset brugbart"

Kursist på Dataintegritet

"Jeg tror vi kommer til at bruge din metode til dataflow og data lifecycle kortlægning her i Brenntag Biosector. Det alene er hele kurset værd....."

Kursist på Dataintegritet

"Dejligt med et skræddersyet kursus, hvor tværfagligheden er repræsenteret, og deltagerne arbejder indenfor samme projekt".

Kursist på Dataintegritet

"Tak for et godt kursus. Time well spend".

Kursist på Dataintegritet

"Måske det bedste kursus til dato".

Kursist på SattLine programmering

"Underviseren har gjort kurset meget interessant og relevant".

Kursist på SattLine programmering

"Indholdet af kurset blev gjort spiseligt og overskueligt".

Kursist på GAMP Introduktion

"Super godt kursus med en super underviser. Meget relevant og differentieret undervisning".

Kursist på SattLine programmering

"God og hyggelig stemning med et højt fagligt niveau. God sparring omkring projektet med relevante emner".

Kursist på Dataintegritet

"Godt med eksempler fra den virkelige verden".

Kursist på GAMP Introduktion