Job i confirm

Stillinger i Confirm

Vi søger løbende kandidater med kompetencer og erfaring indenfor Automation & Validering, som vil være med til at udbygge og styrke Confirm.

I Confirm har vi opbygget en forbedringskultur. Det indebærer, at fokus er rettet mod at optimere interne processer, så trivielt arbejde hele tiden reduceres og erstattes af intelligente løsninger. Det nyder både vores kunder og medarbejdere godt af.
Confirm skal være det bedste sted at være – både for medarbejdere og kunder.

VI SØGER EN VALIDATION ENGINEER

Vi søger en erfaren Validation Engineer til vores team

Nu kan du blive en del af succeshistorien og sammen med dygtige kolleger skabe de gode resultater hos vores kunder.

Confirm er i rivende udvikling. Derfor søger vi en medarbejder til et spændende og afvekslende job i en afslappet atmosfære. Du bliver en vigtig spiller i den videre udvikling af et ambitiøst valideringsteam, der sætter barren højt. Teamet består i dag af 4 dygtige specialister.

Som konsulent vil du bruge den største del af din tid ude hos kunderne og komme til at arbejde for mange forskellige kundegruppe. Du vil altid kunne hente inspiration i det tætte samarbejde, som vi har i valideringsteamet, så du føler dig på sikker grund, når du skal anbefale de bedste kvalificerings- og valideringsløsninger for den enkelte kunde.

Vi indkalder løbende til samtaler, og du er naturligvis velkommen til at kontakte Katrine V. Rivière på kr@confirm.dk eller 2757 8336, hvis du vil vide mere om stillingen.

Du se flere detaljer om stillingen i jobannoncen Validation Engineer.

VI SØGER EN AUTOMATION ENGINEER

Vi søger en erfaren Automation Engineer

Nu kan du blive en del af succeshistorien og sammen med dygtige kolleger skabe de gode resultater hos vores kunder.

Vi søger lige nu en erfaren (gerne +5 år) Automation Engineer til et spændende og afvekslende job i en ingeniørvirksomhed i Roskilde.

Vores kunder er Danmarks førende medicinal- og medicovirksomheder, og du får nu muligheden for at arbejde i et automationsteam, der sætter barren højt.

Vi indkalder løbende til samtaler, og du er naturligvis velkommen til at kontakte Lasse Bagge Peuliche på lb@confirm.dk eller 3092 3170, hvis du vil vide mere om stillingen.

Du se flere detaljer om stillingen i jobannoncen Automation Engineer.

OM CONFIRM

Om at arbejde hos Confirm

Du vil trives i Confirm, hvis du er kvalitetsbevidst, selvstændig, har humoristisk sans og en masse drive.
Confirm tilbyder en konkurrencedygtig løn og et attraktivt arbejdsklima, hvor både den faglige og den personlige udvikling prioriteres.

Vi vil gerne høre fra dig

Skriv til os på job@confirm.dk, hvis du vil høre mere om dine muligheder
for at komme med på vores hold. Medsend meget gerne et CV og lidt om,
hvad du gerne vil arbejde med.

Vi behandler naturligvis alle henvendelser fortroligt.