Undervisning

Kurser i DCS systemer

I Confirm har vi den filosofi, at vi skal være de bedste til det vi arbejder med, men det gør ikke at vi vil holde vores viden for os selv – tværtimod. Vi vi meget gerne give vores viden om vores kerneområder videre og har derfor valgt at udbyde kurser i vores kerneområder.

I Confirm har vi valgt at fokusere på Distribuerede Control Systemer fra ABB, Emerson og Siemens, og vores kurser er tilrettelagt, så de fungerer som supplement til systemproducenternes egne kurser.

Kurser indenfor GMP og GAMP

Vores GMP/GAMP-kurser er rettet mod den praktiske anvendelse af normer, standarder og guidelines indenfor Pharmaceutiske automationsprojekter.

Læs mere om vores standard GAMP kursus her

SattLine kurser

SattLine programmeringskursus er et tæt pakket 5-dages kursus hvor man får en forståelse for opbygning og principper i SattLine systemet. Efter kurset kan man foretage mindre programmeringsopgaver på egen hånd og analysere og ændre i avancerede SattLine applikationer.

Læs mere om vores standard SattLine kursus her

Kurser indenfor Validering og Kvalificering

Vi underviser i gældende standarder og trends indenfor kvalificering og termisk validering.  På vores kurser kan du også styrke dine kompetencer indenfor anvendt måleudstyr og virkemåde.

Tilpassede kurser

Vi kan tilpasse undervisning til ethvert behov, og har afholdt specialtilpassede kurser i mange forskellige emner, med varighed lige fra 1-times ‘turbo-intro’ over 1/2 dages brush-up seminarer til en hel uge med projektdedikeret undervisning.

Hvis du ønsker at høre mere om vores kurser eller drøfte muligheden for et virksomhedstilpasset kursus, er du naturligvis meget velkommen til at sende en mail info@confirm.dk eller ringe 7070 7686.