Job i Confirm

Aktuelle stillinger

Kandidater med kompetencer og erfaring indenfor automation & validation, som vil være med til at udbygge og styrke Confirms arbejde med DCS systemer og relaterede værktøjer søges.

Confirm er det bedste sted at være – både for medarbejdere og kunder

I Confirm har vi opbygget en forbedringskultur. Det indebærer at fokus er rettet mod at optimere interne processer, så trivielt arbejde hele tiden reduceres  og erstattes af intelligente løsninger. Det nyder både vores kunder og medarbejdere godt af.

Vores organisation er simpelt tilrettelagt efter et ’no-nonsens’ princip: Der er ingen bureaukrati, ingen politiske dagsordener og der er altid direkte adgang til beslutningstager. Vi er en lille virksomhed hvor alle har umiddelbar og afgørende indflydelse på resultaterne. Vi sætter ambitiøse mål for os selv, hinanden og de opgaver vi løser for vores kunder. Vi skal i alle henseender kunne måle os med de bedste.

Vi søger erfaren Validation Engineer

Confirm er i rivende udvikling. Derfor søger vi en medarbejder til et spændende og afvekslende job i en afslappet atmosfære. Du bliver en vigtig brik i den videre udvikling af en ambitiøs valideringsgruppe, der sætter barren højt.

Dine opgaver vil blandt andet være:

  • Validerings- og kvalificeringsopgaver – herunder rådgivning, planlægning, udførsel og afrapportering
  • Quality Management System for validering
  • Cleaning validation og termisk validering
  • Udarbejdelse af GxP dokumentation som SOP’er, afvigelser, etc.
  • Mulighed for at undervise

Se jobannoncen her

Vi søger IT entusiast til studiejob

Vi søger en ung og energisk IT-studerende til daglige IT-drift opgaver på vores adresse i Roskilde.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være…

  • Daglig vedligeholdelse af IT servere og systemer
  • Opsætning af nye IT servere og systemer
  • Undersøgelse/afhjælpning af IT problemer
  • Undersøgelse af system muligheder

Se jobannoncen her

Om at arbejde hos Confirm

Du vil trives i Confirm hvis du er kvalitetsbevidst, selvstændig og har godt humør og en ikke alt for lille portion humoristisk sans. Hvis du føler dig på hjemmebane når emnerne er processautomation, DeltaV og andre DCS systemer som 800xA, SattLine, PCS7 og lignende, så har du en masse at snakke med dine kolleger om. Og har du også kendskab til  databaser, og er projektering og dokumentation ikke helt fremmede discipliner for dig, så tør vi godt love dig, at du ikke kommer til at kede dig i Confirm.

Confirm tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke og et særdeles attraktivt arbejdsklima.

Vi vil gerne høre fra dig

Skriv til os på job@confirm.dk hvis du vil høre mere om dine muligheder for at komme med på vores hold. Medsend meget gerne et CV og lidt om, hvad du gerne vil arbejde med. Vi behandler naturligvis alle henvendelser fortroligt.